A SIMPLE KEY FOR VERIFICARE ISTORIC AUTO UNVEILED

A Simple Key For verificare istoric auto Unveiled

A Simple Key For verificare istoric auto Unveiled

Blog Article

Un alt facet important analizat de AutoDNA este istoricul reviziilor. Este esential sa stii daca masina ta a beneficiat de revizii si intretineri regulate pentru a asigura durabilitatea si performanta acesteia.

Peste ninety% din masinile second-hand comercializate in Romania nu au fost verificate - analiza autoDNA.ro

Masina este inregistrata in baza de day cu autovehicule furate? Ce kilometraj are? A avut vreo dauna? Are vreun defect de fabricatie de treatment ar trebui sa stiu?

Raportul AutoDNA iti ofera informatii cuprinzatoare despre orice daune inregistrate, astfel incat sa poti lua o decizie inteleapta si sa eviti masinile treatment prezinta probleme majore.

In functie de ce fel de informatii sunt codificate de catre producator in seria de sasiu, aceasta sectiune a raportului ti le va prezenta integral sau partial.

Dupa o scurta perioada de timp, vei primi raportul cu istoricul masinii immediate pe adresa de e-mail introdusa.

De asemenea, inspectorauto.ro iti furnizeaza informatii finish despre istoricul reviziilor. Este essential sa cunosti daca vehiculul a fost supus la intretinere si reparatii control, deoarece acest element poate influenta starea generala a masinii si performanta sa.

Astfel, vei putea lua o decizie informata si vei reduce riscul de a fi implicat intr-o tranzactie dezavantajoasa.

Un alt aspect important pe treatment carVertical il aici verifica este kilometrajul real al masinii. S-ar putea sa fii surprins sa descoperi ca unele masini au kilometrajul dat inapoi, ceea ce poate indica o posibila frauda sau manipulare a kilometrajului.

Este unul dintre cele mai importante elemente cu treatment cumpărătorul ar trebui să se familiarizeze înainte de a cumpăra o mașină. Deja în timpul răsfoirii ofertelor de cumpăunusual/vânzare, benefită să experienceți cunoștință cu un raport autoDNA pentru a filtra mașinile de bună calitate din așa-numitele lemon car or truck (mașini cu defecte și istoric măsluit). Informațiile incluse în raport îmbunătățesc transparența industriei auto și ridică nivelul acesteia la cel de clasă mondială. Vezi mai multe Ascunde

Seria de sasiu sau VIN este utilizata pe scara larga in industria auto pentru a identifica si urmari vehiculele. Acest cod poate fi gasit pe diferite componente ale masinii, cum ar fi pe caroserie, motor, transmisie si chiar pe documentele de inmatriculare ale vehiculului.

Astfel, ai acces la date precum kilometri regasiti in trecut, inregistrarile de service si inspectii tehnice periodice.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Decodorul nostru VIN vă va oferi informații extinse codificate de producătorul vehiculului. Datorită acestui fapt, veți primi informații fiabile despre vehiculul treatment vă interesează și chiar veți putea verifica echipamentul vehiculului după numărul VIN. Trebuie doar să introduceți numărul VIN în sistemul nostru și, după câteva secunde, veți primi informațiile decodate.

Report this page